1. Mit tegyek, ha nem tudok az előzetesen megadott címen tartózkodni kézbesítéskor? 

 

Nem kell felesleges utakat megtenned, mert mi házhoz szállítjuk Neked a megrendelt csomagot!

Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheted munkahelyedre a csomagot, akkor ÁTIRÁNYÍTHATOD a csomagodat a Hozzád legközelebbi GLS CsomagPontra: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

 
2. Mi az a GLS csomag átirányítás?

 

Ha az első kézbesítés sikertelen volt, Ön, mint címzett eldöntheti, mi legyen a következő lépés. Az alábbi csomagátirányítási lehetőségek közül választhat:

  • · Saját címére kéri egy másik napon.
  • · Másik címre kéri az Ön által kiválasztott napon.
  • · Csomag átirányítás egy GLS CsomagPontba. Öt munkanap áll a rendelkezésére, hogy ott átvegye a csomagot.
  • · Visszautasíthatja a csomag átvételét. Ebben az esetben a feladónak visszaszállítjuk a csomagot.
  • · Csomag átirányítás egy GLS Automatába. Amint a futár elhelyezte a csomagot az automatában, Ön megkapja a hozzáférési kódot.
  • · A csomagot átveheti a legközelebbi GLS depóban: a csomagot a depóban tartjuk és 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye a csomagot.

Megjegyzés: a csomagátirányítás csak abban az esetben vehető igénybe, ha a feladó (az Ön beleegyezésével) megadta az e-mail címét.

 

Amennyiben további információra van szükséged rendeléseddel kapcsolatban, keress fel minket!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tel.: 36 30 145 5000

E-mail: info@vitaness.hu

 

 

3. Hol jár csomagom?

 

A rendelés teljesítésének minden lépéséről értesítést is küldünk. Amint átadtuk a futárszolgálatnak a terméke(ke)t, e-mailben és sms-ben is tájékoztatunk. Ezt követően a futárszolgálatok leterheltségétől függően megközelítőleg 1-4 munkanap szükséges, hogy a termékek eljussanak hozzád. A kiszállítás napján, a kiszállítást megelőzően a futárszolgálat várhatóan sms-ben és / vagy e-maiben értesítést küld számodra a rendelés rögzítése során általad megadott telefonszámra.

A Futárszolgálat felé átadott csomagok útját az alábbi linken keresztül tudod a csomagszám megadásával nyomon követni, illetve szükség esetén átirányítani:

https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes

 

 

4. Már leadtam a rendelésem, de rossz címet/telefonszámot adtam meg? Módosítanm? Mit tegyek?

 

Amennyiben a rendelésed már csomagszámmal rendelkezik, úgy módosításra a mi oldalunkon sajnos nincs lehetőség. Kérjük, amennyiben az adott futárszolgálat nyomkövető rendszerében a csomag státuszánál azt látod, hogy az megérkezett a futárszolgálathoz, úgy velük vedd fel a kapcsolatot írásban vagy telefonon.

A futárszolgálat(ok) elérhetőségeit az alábbi oldalon találod: 

 

Online kártyás fizetés esetén a törölt rendelés összege automatikusan visszaindul, átutalás esetén pedig a visszatérítéshez légy szíves küldd el IBAN bankszámlaszámodat és a számlatulajdonos nevét.

 

 

5. Mi történik, ha nem veszem át a csomagot? A szállítási költségeket azért ki kell fizetnem?

 

Természetesen nincs átvételi kötelezettséged. Ha esteleg időközben meggondolod magad és mégsem veszed át a csomagot, úgy ezért semmilyen költséget nem számítunk fel. Amint a csomag visszaér a raktárunkba, a rendelésed törlésre kerül. Amennyiben azt korábban online kártyával kifizetted, úgy az összeg a törlés után automatikusan visszaindul. Ha pedig átutalással egyenlítetted ki a vételárat, akkor kérjük, küldd el számunkra az IBAN bankszámlaszámodat és a számlatulajdonos pontos nevét, hogy a pénzt visszautalhassuk.

 

 

6. Milyen időintervallumban szállít a futárszolgálat? Lehet velük egyeztetni? 

A megrendelt termék kiszállítása munkanapokon általában 08:00 és 18:00 óra között történik, mely az adott futárszolgálattól függ. A csomag érkezésének pontos idejét a futárszolgálattal tudod leegyeztetni a csomagszám alapján,.

Futárszolgálat elérhetőségei:

GLS (Hungary Kft.) futárszolgálat Ügyfélszolgálat (címzetteknek fenntartott):

Munkanapokon: 7.00 - 20.00 óráig!

Telefon: (+36 29) 886 700

Mobil: (+36 20) 890-0660 *

E-mail: info@gls-hungary.com

*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ!