„…azt TETTÜK, ami KÖTELESSÉGÜNK volt.” (Lukács 17:10)

 

Számtalan fogyasztói, kereskedői megkeresés okán született meg az elhatározás, hogy a PA-COMP Kft. (www.pa-comp.hu) által 1993 óta gyártott termékeket, a folyamatosan bővülő termékválasztékot (száraz termények, sütési alapanyagok, superfood élelmiszerek, bio termékek, reformköretek stb.) az internetes kereskedelem lehetőségét használva, elérhetővé tesszük jelenlegi és jövőbeni fogyasztóink számára.

 

TESSZÜK ezt azért, mert…

 

hisszük és tudjuk, hogy napról-napra többen és többen vagyunk, akik céltudatosan keressük az ár-érték arányban és minőség tekintetében megbízható élelmiszereket legyen szó a család, vagy a közétkeztetés élelmezésének megoldásáról,

 

mind többen nyitnak a „hagyományos magyar konyhából” ismert alapanyagokon (gersli, lencse, sárgaborsó, tarkabab stb.) túlmenően a nemzetközi gasztronómia terjedése által Magyarországon is meghonosodott alapanyagok, mint a bulgur, kuszkusz, vöröslencse és társaik felé,

 

sokan a felgyorsult élettempójukhoz igazodóan, vagy éppen egészségtudatos választási szándéktól vezéreltetve vágynak változatos, tartalmas, gyors, egyszerűen elkészíthető, egészséges részben félkész ételmegoldásokra. Nekik kínáljuk a Vitaness termékcsalád Reformköreteit főzőtasakos kiszerelésekben illetve egyéb super foods termékeinket.

 

egyre többen a bio termesztésű élelmiszereket részesítik előnyben választásuk során.

Számukra a BIOPAC termékcsalád jelent széles termékválasztékban (vörösbab, köles, csicseriborsó stb.) megoldást.

 

mind a mai napig a hétvégi főzések, családi ünnepek alkalmai megkívánják, hogy valamilyen desszert is az asztalra kerüljön a „konyhatündérek” által.

Munkájukat megkönnyítendő számos sütési alapanyag (késztöltelékek, darált mák és dió, kókusz, mazsola stb.) közül válogathatnak vásárlóink.

 

mi magunk is egyre gyakrabban használjuk az internetes vásárlás lehetőségét, hogy az így felszabaduló értékes szabadidőnket tartalmas formában Szeretteink körében, egymás örömére tölthessük el, ráadásul megkímélve magunkat a cipekedés, sorban állás, az üzleten belüli „bolyongás” fáradalmaitól.

 

 

HÁLÁVAL ADÓZUNK a termékeinket hétről-hétre, hónapról-hónapra visszatérően választó FOGYASZTÓINKNAK, MEGRENDELŐINKNEK A belénk helyezett BIZALOMÉRT ÉS HŰSÉGÉRT, ezért KÖTELESSÉGÜNK a mindenkori teljes termékpalettánk elérhetőségének lehetőségét kínálni a nap 24 órájában.

 

A Vitaness.hu csapata azon dolgozik, hogy

-       minél rövidebb idő alatt,

-       minél jobb minőségű,

-       minél finomabb termék kerüljön,

-       minél több ember asztalára,


ISTEN DICSŐSÉGÉRE!

„Köszönjük a bizalmukat, hogy termékeinken keresztül beengednek otthonuk egyik legbizalmasabb és legmeghittebb szférájába, a konyhába."